Slecht nieuws

2018 is voor mij muzikaal dramatisch begonnen. Ik kreeg een mailtje van Helga, de vrouw van Jules, dat hij een lichte herseninfarct heeft gehad. Gelukkig valt het mee: hij komt er weer helemaal bovenop. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg ik even later een belletje van Dick met de mededeling dat hij een hernia heeft opgelopen en twee maanden niet kon spelen. Daar komt bij dat we even uit onze oefenruimte moeten, omdat het dak wordt vervangen vanwege asbest.

 

Ben je een gitarist die Dick tijdelijk wil en kan vervangen? Stuur me dan snel een mailtje. We hebben veel optredens staan: het eerstvolgende is al over vier weken (op 24 februari) in Heerhugowaard.

 

Hieronder is het berichtje dat wij op de site van de Stage Rock Band hebben geplaatst.

Na de ziekte van Jules twijfelden we nog over het optreden van 26 januari, maar hij kon gelukkig vervangen worden door Johan Eggermont. Het gaat nu weer erg goed met Jules en hij gaat aanstaande donderdag weer voor het eerst met de band oefenen. Toen kwam er weer een slecht bericht binnen; deze keer van Dick: hij heeft een hernia en op advies van de dokter is hij twee maanden non-actief. Er zat dus niets anders op om het optreden van 26 januari bij Café Nelly te verplaatsen. We maken de nieuwe datum zo snel mogelijk bekend. We proberen Dick tijdelijk te vervangen totdat hij weer beter is.